o nás
cukrárna s tradicí
Cukrárna LuJa, založena Janou Anderlovou, vznikla ještě před revolucí v roce 1988. První provozovnou byla cukrárna s vlastní výrobou na Roztylském náměstí, jejíž otevřením se zařadila mezi jedny z prvních podnikatelů v Praze.
V srpnu 1992 se cukrárna přestěhovala do Nuselské ulice, kde dodnes pokračuje v tradici vlastní kvalitní cukrářské a studené výroby. Nabízíme i útulný prostor pro klidné posezení.
Kromě toho také cukrárna nabízí rozvoz veškerého sortimentu po Praze a dlouhodobě spolupracuje s mnoha velkoodběrateli. Naše výrobky tak můžete ochutnat například v restauraci U Fleků, areálu Hamr Sport nebo Nemocnici Na Homolce.
naše výroba
kvalita a čerstvost
Cukrárna má již mnohaletou tradici ve výrobě široké škály zákusků, minidezertů a dortů, jak ze stálého sortimentu, tak i na přání zákazníka. Neustále se však soustředíme na rozšiřování nabídky cukrárenských výrobků, vymýšlení nových typů zákusků a vytváření nejrozmanitějších dortů dle přání zákazníků.
Již několik let můžete u nás ochutnat vedle sladkých zákusků různé typy proslavených bohatě zdobených chlebíčků a několik druhů baget, nebo si objednat studené mísy a jednohubky ze sortimentu studené kuchyně.
V cukrárně vždy klademe nejvyšší důraz na čerstvost, kvalitu výrobků a spokojenost zákazníka, proto jsme vždy připraveni vyhovět přáním našich zákazníků a partnerů v rámci našich sil.